Paul Dassen

Paul Dassen

consultant

0642715198

Paul is een ervaren consultant en business projectmanager die voor betere dienstverlening tegen lagere kosten staat en gaat. Met een achtergrond in de financiële en publieke sector kijkt hij net even anders naar vraagstukken in de zorg. Dat leidt tot verfrissende inzichten en nieuwe oplossingsrichtingen voor bestaande vraagstukken.

Paul gelooft in de kracht en flexibiliteit van mensen en vindt het telkens weer een uitdaging om die te mobiliseren. Dan beklijven veranderingen niet alleen, maar zijn mensen in de organisatie beter toegerust om problemen zelf aan te pakken.

Zijn aanpak kenmerkt zich door de combinatie van interventiekunde met agile projectmanagement, waarmee nieuwe wegen naar andere oplossingen gevonden worden, om die in samenwerking daadwerkelijk te realiseren. Overigens wel met een gezonde dosis humor, want samenwerken mag ook leuk zijn.

Recente opdrachten spelen zich af op het snijvlak van doorvertalen van business strategie naar informatiebeleid, data gedreven werken, data science, document management en uitfasering van applicaties.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: