Over SKA Groep

SKA Groep is een adviesbureau op het gebied van IT technologie, verander- en bedrijfskunde.

Wij helpen bij het ontrafelen van organisatievraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, governance, ICT en informatiebeveiliging en ondersteunen bij het veranderingstraject binnen organisaties en ketens.

Vanuit onze onafhankelijke positie ontwikkelen wij samen met de organisaties IV of een ICT-strategie, richten wij werkprocessen in, organiseren leer- en verbetertrajecten, implementeren IT technologie en managen de inzet van uw IT-leverancier.

We adviseren niet alleen, we helpen graag met het realiseren van doelstellingen van programma's en projecten binnen een organisatie.

Wij zijn de verbindende en adviserende partij tussen de kennisprofessionals en het management/bestuur.

Onze ervaring is dat ieder project uniek is; de technologie is anders, de vraag heeft net een andere invalshoek, organisaties zijn altijd in beweging. Door onze analytische vaardigheden kunnen wij hier goed op anticiperen.

Ons doel is ervoor te zorgen dat technologie waarde toevoegt aan het werkproces en aan de gebruiker hiervan. Dit geldt voor alle gebruikers, zowel bestuurder, manager, IT-er en ondersteunende dienst als iedere andere medewerker.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: