Over SKA Groep

SKA Groep is een adviesbureau op het gebied van (zorg)technologie, verander- en bedrijfskunde binnen de zorg- en welzijnssector.

Wij helpen bij het ontrafelen van organisatievraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, governance, ICT en informatiebeveiliging en ondersteunen bij het veranderingstraject binnen zorgorganisaties.

Vanuit onze onafhankelijke positie ontwikkelen wij samen met de organisaties IV of een ICT-strategie,  richten wij werkprocessen in, organiseren leer- en verbetertrajecten, implementeren (zorg)technologie en managen de inzet van uw IT-leverancier.

We realiseren doelstellingen van programma's en projecten binnen een organisatie.

Wij zijn de verbindende en adviserende partij tussen de zorgprofessionals, (zorg)technologie en het management/ bestuur van de zorgorganisatie.

Onze ervaring is dat ieder project uniek is; de technologie is anders, de vraag heeft net een andere invalshoek, (zorg)organisaties zijn altijd in beweging. Door onze analytische vaardigheden kunnen wij hier goed op anticiperen.

Ons doel is ervoor te zorgen dat (zorg)technologie waarde toevoegt aan het werkproces en aan de gebruiker hiervan. Dit geldt voor alle gebruikers, zowel bestuurder, manager, IT-er en ondersteunende dienst als zorgverlener en cliënt.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: